توشه توشه .

توشه

چگونه ميوه و سبزيجات بيشتري بخوريم ؟

همه‌ي ما مي‌دانيم كه بايد ميوه و سبزيجات بيشتري بخوريم … اما اين كار را انجام نمي‌دهيم. خوردن آن‌ها مانند خوردن ساندويچ و شيريني‌ها راحت نيست و براي كسي كه جوانه‌هاي چشايي‌اش عادت به استفاده از ان‌ها ندارد ساده نيست. حتي اگر ما طعم سبزي و ميوه‌ها را دوست داشته باشيم و متقاعد شده باشيم كه سبزيجات و ميوه‌ها تازه براي ما خوب هستند، اغلب به سادگي خوردن روزانه‌ي آن‌ها را فراموش مي‌كنيم، حتي اگر از مغازه مقداري خريد كرده باشيم. كليد حل اين مسئله در متقاعد شدن نهفته است: اگر ما به خوردن مقدار بيشتري غذاي سالم اعتقاد پيدا كنيم، اين كار را انجام خواهيم داد. در اينجا به برخي از راهنمايي‌هاي عملي در اين زمينه اشاره مي‌كنيم:

 

ميوه‌ها و سبزيجات را آماده‌ي خوردن نماييد

بلافاصله پس از خريد ميوه‌ و سبزيجات، آن‌ها را شسته، آماده و بسته بندي كنيد. مقادير زيادي سيب، انگور، هويج و فلفل بخريد. سيب‌ها و انگورها را شسته و آن‌ها را در جايي قرار دهيد كه در معرض ديدتان باشد يا اينكه در ظروف پلاستيكي مخصوص قرار دهيد تا آماده براي خوردن باشند. سيب قاچ شده همراه با عسل و دارچين يا همراه با كره‌ي بادام زميني طعم فوق‌العاده اي دارد. فلفل و هويج را بشوييد، پوست آن‌ها را بگيريد و آن‌ها را به منظور درست كردن يك ميان وعده‌ي سريع و آسان در يخچال قرار دهيد. وقتي كه ما گرسنه مي‌شويم، به اطراف نگاه مي‌كنيم، در يخچال را باز مي‌كنيم و اگر فقط برش‌هاي نان و مربا را ببينيم، حتماً آن‌ها را مي‌خوريم، فارغ از اينكه در هنگامخريد سبزيجات چقدر پر انگيزه بوديم. اين مسئله وقتي كه تنها ميان وعده‌هاي ساده‌ي موجود در خانه سبزيجات باشند، مي‌تواند مفيد باشد.

 

اسموتي درست كنيد

يك روش ساده‌ي ديگر براي مصرف بيشتر سبزيجات، مخلوط كردن آن‌ها در يك اسموتي است. موز و حتي بروكلي مي‌تواند طعم و مزه‌ي اسفناج را بهتر كند و يك مخلوط مقرون به صرفه را ايجاد نمايد. سيب، يك عدد موز رسيده، تعداد كمي اسفناج و دو فنجان آب را با هم مخلوط كنيد تا براي ۵ با در روز يك معجون فوق‌العاده داشته باشيد.

 

خوردن ميوه و سبزي را به يك چالش تبديل كنيد

اضافه كردن سبزيجات به هر وعده‌ي غذايي يك چالش است اما انجام پذير است. شما هميشه مي‌توانيد مقداري كاهو يا برشي از گوجه فرنگي را به ساندويچتان اضافه كنيد و يك سالاد با دو عدد خيار ساده به همراه يك قاشق روغن زيتون مي‌تواند بك نسخه‌ي عالي براي هر شامي باشد. هر چيزي كه مي‌خوريد بايد همراه با سبزيجات باشد، اين يك قانون است. يا اينكه با خوردن يك عدد ميوه در روز به چالش بكشيد. يك ميوه را از قبل انتخاب كرده و مطمئن شويد كه آن را همراه با صبحانه يا نهار در روز بعد ميل مي‌كنيد.

 

چاشني‌هاي خودتان را درست كنيد

هميشه ماست ساده بخريد و چاشني‌هاي ميوه‌اي خودتان را براي آن درست كنيد. سيب، موز و هلو را خرد كرده و كمي عسل به اين مخلوط اضافه كنيد، هم اكنون يك ماست با كيفيت اعلاء خواهيد داشت كه در قفسه‌هاي هيچ فروشگاهي آن را نخواهيد يافت. موز با كمي عسل و دارچين به همراه بلغور جو در هنگام صبح بسيار مناسب است.

 

ميوه‌ها را خارج از دسترس پنهان نكنيد

خيلي از اوقات ما براي خوردن ميوه و سبزي بسيار پر انگيزه هستيم و مقادير زيادي مي‌خريم و در يخچال پر مي‌كنيم و سپس…آن‌ها را نمي‌خوريم. در واقع آن‌ها را خارج از ديد و خارج از ذهن قرار مي‌دهيم. براي اجتناب از اين كار، ميوه‌هايي كه نياز به خنك شدن ندارند را روي طبقات بالاي يخچال و در جايي قرار دهيد كه در معرض ديد باشند و باقي ميوه‌ها و سبزيجات را در وسط يخچال و نه در محفظه‌هاي پاييني يخچال و در جايي كه در معرض ديد نباشد، قرار دهيد. هر چه بيشتر آن‌ها را ببينيد، بيشتر دوست داريد يكي از آن‌ها را ميل كنيد.

 

يك روز در هفته را بدون گوشت سپري كنيد

اگر امكان دارد يك وعده‌ي غذايي را فقط با استفاده از سبزيجات درست كنيد. مي‌توانيد يك كاري لوبياي گياهي درست كرده يا با ۲ عدد گوجه فرنگي خرد شده به همراه يك بادمجان و مقداري پنير فتا در يك فويل در فر يك غذاي گياهي درست كنيد. شام مبتني بر سبزيجات مي‌تواند طعم فوق‌العاده اي داشته باشد. يك روز در هفته را انتخاب كرده و آن را بدون گوشت سپري كنيد.

 

در تدوين رژيم غذايي سالم براي خود خلاق باشيد:

 

از پوره‌ي آووكادو به جاي مايونز روي ساندويچ‌هايتان استفاده كنيد.

گل كلم را با سيب زميني پوره كنيد.

به جاي استفاده از نان از كاهو استفاده كنيد: مي‌توانيد براي مرغ گريل شده از كاهو به عنوان نان استفاده كنيد.

استفاده از سبزيجات منجمد بسيار ساده بوده و همراه با پاستا و فريتيتا بسيار مناسب است.

به تمام چيزهايي كه مي‌پزيد ميوه اضافه كنيد، مثل كلوچه، پن كيك و نان.

چيپس ميوه درست كنيد:

 

سيب‌ها را به برش‌هاي خيلي نازك برش دهيد

آن‌ها را روي يك لايه و روي يك سيني شيريني پزي پخش كنيد

روي يك طرف سيب‌ها را شكر دارچين بپاشيد

اين سيب‌ها را در فر و در حرارت ۲۰۰ درجه فارنهايت (۹۰ درجه سانتي‌گراد) براي مدت زمان ۲ ساعت و نيم بپزيد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ تير ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۳:۵۳ توسط:آقاي شريفي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :